Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο εξοπλισμός HSTECH εγκατέστησε συνολικά την απαίτησή μας, ο λειτουργώντας σταύλος μηχανών και κανένα λάθος, αυτό δεν μας βοηθά πολύ κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής παραγωγής, ευχαριστίες, το συμπαθούμε!

—— Bradly

Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά τα equpiments, θα δοκιμάσουμε τις καινούργιες περιπτώσεις για σας.

—— Jason

Ο καθαριστής εργάζεται πολύ καλά, ευχαριστίες για την υπηρεσία!

—— Emma

The parts we purchased with very good quality, your stock parts item is exhaustive and the service reaction is fast, it's really help.

—— Eduardo

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

  Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

 • OEM / ODM

  Καλωσορίζουμε θερμά OEM/ODM, είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τις ιδέες και thoughs από τους πελάτες, βασισμένους στις τάσεις μας εμπειρίας και αγοράς, σχέδιο και να προσαρμόσουμε τα ειδικά προϊόντα για να εγκαταστήσουμε την αγορά.

   

  Υπηρεσία cOem

  Ο αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού το (OEM) είναι ένας όρος χρησιμοποιούμενος όταν κάνει μια επιχείρηση ένα μέρος ή ένα υποσύστημα που χρησιμοποιούνται στο τελικό προϊόν μιας άλλης επιχείρησης. Εάν έχετε το σχέδιό σας και έχετε τα προβλήματα για την παραγωγή, μπορούμε υπεύθυνος για την παραγωγή μόνο για σας. Έχουμε 7 έτη εμπειρίας cOem, θα μπορούσε να σας προσφέρει τη σταθερή ποιότητα και την καλύτερη απόδοση.

   

  Υπηρεσία ODM

  Ο αρχικός κατασκευαστής το (ODM) σχεδίου είναι επιχείρηση ότι σχέδια και κατασκευάζει ένα προϊόν όπως διευκρινίζεται και τελικά ξανασημαδεμένος από μια άλλη εταιρία για την πώληση. Τέτοιες επιχειρήσεις επιτρέπουν στην εταιρία εμπορικών σημάτων για να παραγάγουν (είτε ως συμπλήρωμα είτε απλώς) χωρίς να πρέπει να συμμετέχουν στην οργάνωση ή το τρέξιμο ενός εργοστασίου. Θα προστατεύσουμε και θα εφαρμόσουμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σας για το προϊόν ODM του πελάτη, το οποίο μοναδικός για τους πελάτες.

   

   

   

 • Ε & Α

  Η ισχυρή δυνατότητα Ε&Α, στην αρχή επιχείρησής μας, HSTECH έχει μια επαγγελματική τεχνική ομάδα, τον ηλεκτρονόμο στην εμπειρία τους και την πιό lastest υψηλή τεχνολογία, κάνει την έρευνα και δοκιμάζει το καλύτερό τους για να κάνει τον υψηλό - ποιότητα και υψηλά τελικά προϊόντα. Συγχρόνως, η τεχνική ομάδα μας θα συμμετάσχει πάντα στις τεχνικές εκθέσεις και τις συνεδριάσεις σχετικά με τη βιομηχανία SMT και PCBA, τη συνεχή νέα τεχνολογία εκμάθησης, ειδικά την έξυπνη βιομηχανική τεχνολογία 2,0, και τις ιδέες ανταλλαγής με άλλες επιχειρήσεις. Η βελτίωση παγκόσμιας τεχνολογίας πολύ γρήγορα, μαθαίνουμε τη νέα τεχνολογία από τη Γερμανία, την Ιαπωνία, κ.λπ., βελτιώστε επίσης τη μόνη αναπτυσσόμενη δυνατότητά μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Rudi Jin

Τηλ.:: 86-755-23209382

Φαξ: 86-755-23209382

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)