Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd.

Κίνα Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο εξοπλισμός HSTECH εγκατέστησε συνολικά την απαίτησή μας, ο λειτουργώντας σταύλος μηχανών και κανένα λάθος, αυτό δεν μας βοηθά πολύ κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής παραγωγής, ευχαριστίες, το συμπαθούμε!

—— Bradly

Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά τα equpiments, θα δοκιμάσουμε τις καινούργιες περιπτώσεις για σας.

—— Jason

Ο καθαριστής εργάζεται πολύ καλά, ευχαριστίες για την υπηρεσία!

—— Emma

The parts we purchased with very good quality, your stock parts item is exhaustive and the service reaction is fast, it's really help.

—— Eduardo

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd. Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd.
Workshop1 συνεργείο workshop2 workshop3 workshop4 workshop5
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HSTECH
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,000.00-3,000,000.00
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. τεχνολογίας HanSome Shenzhen, ΕΠΕ (HSTECH) ήταν το 2012 από το prefessional και πεπειραμένος μηχανικός που πολλά έτη στην επιχείρηση EMS, στους εξοπλισμούς χειρισμού PCB καταρχάς, κατόπιν αναπτύσσουμε τη depaneling μηχανή PCB και την καθαρίζοντας μηχανή SMT. HSTECH όχι μόνο έχει την επαγγελματική τεχνική ομάδα για την Ε&Α, αλλά και έχει μια εξερχόμενη και πεπειραμένη εμπορική ομάδα για την έρευνα και αναπτύσσεται, προϊόντα ελέγχων που αναπτύσσουν τις κατευθύνσεις, ενημερώνει τα προϊόντα και οι τεχνικές για να συναντήσουν συνεχίζουν τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, ήμαστε συνεχίζουμε πάντα και για να κάνουμε τα οικονομικά αποδοτικά προϊόντα για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας που κερδίζουν κόστος και την εργασία, που βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής συγχρόνως.
HSTECH έθεσε το στόχο για «υψηλό - ποιότητα και έξυπνος», που βάσισε στην έννοια «ποιότητα-προσανατολισμένος και πελάτης-», και συνδύασε το χαρακτηριστικό γνώρισμα βιομηχανίας, έξυπνη αναζήτηση τεχνολογίας για το έξυπνο εργοστάσιο. Όσον αφορά στην υπηρεσία μεταπώλησης, επιμένουμε «στην ευθύνη», θα πάρουμε την αντίδραση στον πρώτο όταν πήραμε τις ποιοτικές ανατροφοδοτήσεις, και συντηρούμε τους πελάτες μας όλη την ώρα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Hansome Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Rudi Jin

Τηλ.:: 86-755-23209382

Φαξ: 86-755-23209382

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)